Poradna - Zvracení

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Nevolnost

Nevolnost v autě?

Odpovědi na otázku

Před jízdou užít tabletku kinedryl
a ještě se nedívat ven z okýnka,protože jak se okolí pohybuje,tak se vám z toho motá hlava a to vyvolává nevolnost
Je to bežne skuste žvykačku nebo si presednout dosadu pokud nejste vodic
čaj feniklu a cholegel
colu po lžičkách,kinedril a nějaké odreagování-knihu,luštění a podobně
Mně pomáhá kynedril
Na nevolnost v autě si myslím, že už tady rady jsou. Já i moje rodina jízdu autem i autobusem snášíme dobře, ale vím, že existuje Kinedryl a také se musí občas v autě vyvětrat, aby byl lepší vzduch...
buď žvýkat žvýkačky anebo nějak se zabavit a nemyslet na jízdu.
S cestování autem jsme měli velký problém s dcerou je třeba ji nějak zaměstnat a odvést pozornost, nesmí za jízdy číst ani se dívat jen tak z okna, pokud probíhá nějaký hovor tak ani není nevolnost
kinedril a otevřít okýnko
Já mám nevolnosti v jízdě autobusem - nepomáhá nic, chce to jen pytlík.
Kinedryl nebo se zeptejte s lékárně na jiné přípravky s podobnými vlastnostmi.
Na prevenciu a liečbu kinetózy pomáha ďumbierový a mätový čaj, ako aj preventívne podávanie vitamínu C v tabletách. Dobré je pred cestou zjesť lyžicu ďumbiera, ale keďže štípe a deti ho môžu odmietať, zoberte im ďumbierové sušienky. V lekárňach dostať na zahnanie nevoľnosti ďumbierové lízanky či žuvačky Travel Gum, ale aj bežne dostupné lieky, ktoré pomáhajú predchádzať a zmierňovať Kinedryl, Theadryl, Nokinal, Navyton a iné, vo forme tabliet aj rektálnych čípkov pre prípad prudkého vracania. Vhodné je užiť ich asi štvrť až pol hodinu pred cestou, pri dlhšom cestovaní ich možno požiť znova. Homeopatický liek Cocculine na rozdiel od klasických liekov nevyvoláva ospalosť a najlepšie je užiť ho večer pred cestou a potom podľa návodu. Ak nevoľnosť prepukne, najlepšie je ľahnúť si, hlavu položiť na pevnú podložku, uvoľniť šaty a hlboko, pomaly dýchať.
Na nevolnost v autě znám kinedryl,pak Nokinal.Je dobré se snažit usnout,dělat časté zastávky,vyjít na čerstvý vzduch.
Zkuste Cocculus 5 ch - jsou to homeopatika na kinetozu, staci ji dat vycucat 2 kulicky chvilku pred jizdou, pri ceste se to da kdykoliv zopakovat.
pomáhá kynedril