Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Problémy s trávením

Již delší dobu mám problémy se zažíváním - jakmile něco sním, slyším jak mé tělo "pracuje". V pondělí jsem nestíhala a první jídlo jsem tedy měla mít až odpoledne, píši -měla-, jelikož ještě předtím se mi udělalo nevolno a zvracela jsem, takže potom jsem si netroufla nic jiného než čaj a rohlík. Ten jsem ale následně také vyzvracela. Večer potom jsem zvracela nějakou žlutou tekutinu, víc nic. Druhý den už mi bylo zase dobře, takže jím normálně, ale stále mám pocit "na zvracení". Neví někdo, o co by mohlo jít?

Odpovědi na otázku

Koukněte do babských rad.
něco se mohlo přilepit na stěnu žaludku, slupka,zrnko, hodně pij, pomáhá i gastrogel
mate urcite problem zo žlčníkom v lekarni su dostupne prirodne kvapky , sirupy tam vam poradia..
Chtělo by to stravovat se pravidelně a zdravě. Každopádně by bylo vhodné i navštívit lékaře
zkuste tinkturu z kopretiny řimbaby
Tyto obtíže se mohou objevit při nemocech žaludku, slinivky a jater.
také bych se přiklonila ke žlučníku ....ale radši běžte k lékaři..
nejspíš žlučník
Za mě rozmarýn.
tak co zkusit pravidelnou stravu, menší porce, neutrální potraviny, málo koření...a když to nepůmůže, zakít se poradit s lékařem
Něco podobného jsem měla.Nutné je vynechat alkohol.Maximálně trošku piva. Držet dietu a ono se to časem spraví samo.
Sozhlasím s Jitka Veletovou pokud příčiny pretrvaváji a mohou byt různy je lepe nechat na lékaře .
3 min povař 2 lžičky puškvorce,,před každým jídlem dej si jen lok,,a hned jak dojíš,tak zase lok,,3 krát denně, 3jídla za den,,tak 6 loků celkem,,funguje sto pro
Kultury bakterií v jogurtech av kyselo-mléčných produktech jsou výborným řešením. Někteří lidé se ale o své zdraví „starají“ přehnaným způsobem. Zbytečně a nevhodně se snaží žít ve sterilním prostředí – bez mikroorganismů. Jejich snaha ale může vést ke snížení imunity.
Zkusit smectu, ta je taky výborná
Rozmaryn, ten dokáže divy
Zkuste- fenykl, med se skořicí, rozmarýn- 2 pol. lžice, přelité šálkem vody- sladit medem, čaj z čerstvé bazalky
Mohla by to být neuroza žaludku. V lékárně jsou dostupné přírodní kapky Iberogast a ty pomohou. Pokud ne tak zajít k lékaři a udělat gastroskopii - k vyloučení zánětu žaludku a pod.
Zažívací obtíže mohou mít nejrůznější příčiny. Ve vašem případě by nejspíš bylo ideální navštívit lékaře a s ním probrat všechny souvislosti. Důležitým příznakem je i bolest břicha, její lokalizace a charakter, časový vztah ke konzumaci potravin (případně určitého typu potravin). Vy se o bolesti nezmiňujete. Důležité je pomyslet i možné psychické příčiny, které se někdy nevolsností mohou projevovat. Každopádně je třeba vyloučit organická postižení trávicího traktu.